Skrevet d. 18 mar 2016

Stil sulten efter en tur i Randers Regnskov

Har du hørt om Randers Regnskov? Hvis ikke, synes vi, du skulle tage at aflægge denne seværdighed et visit. Og ved du så, hvad vi også synes du skulle? Når du har fået set alle de spændende dyr i de tropiske kupler, synes vi, du skal finde en rigtig lækker restaurant og få et udsøgt måltid. Og nej, det behøver ikke være pizza, du skal spise. Randers kan nemlig også tilbyde så meget andet end det. Faktisk så har de en af lækreste sushi-restauranter – hvis man altså er til rå fisk. Ellers skulle det altså også være muligt at finde en stor, lækker og saftig bøf eller hvad man nu ellers kan gå og sulte efter, efter sådan et regnskovsbesøg.

Få maden bragt ud

Hvis du er alt for træt eller hvis ungerne bare er alt for umulige til at slæbe med på restaurant, så fortvivl ikke. De fleste restauranter bringer nemlig også ud. Så det eneste du faktisk skal gøre, er at finde ud af hvad du skal have og gribe telefonen og ringe til restauranten. Så skal de nok klare resten og sørge for, du får et måltid du før kun har kunnet drømme om. Det bliver næsten ikke nemmere, hvis du en dag ikke lige har det helt store overskud til at lave aftensmad.

 

Bor du ikke i Randers, men stadig tænker du er lækkersulten efter turen i regnskoven, så frygt ikke. Hungry.dk har også masser at byde på i byerne omkring Randers. Se her for udvalget i HerningSilkeborg, Hobro og Skanderborg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *